Ingen Binding
Altid Fri Fragt
Pengene-Tilbage-Garanti
Vi anbefaler, at du ikke spiser mere end den anbefalede daglige dosis, som er 2 gummies af hver variant for voksne og børn over 11 år og 1 gummy for børn 3-10 år.
De kan tygges og nydes af ALLE personer fra 3 år og opefter. Både børn og voksne kan have glæde af at kunne få et tilskud, som smager godt og med alle de vigtige indholdsstoffer de kender fra deres multivitamin eller andet kosttilskud. I tillæg får man de vigtige kostfibre, og derfor kalder vi ZIPIE for en 2i1!
Faktisk har rigtig mange ældre personer også stor glæde af gummies, da man med alderen får sværere ved at sluge/synke . Med gummies dannes mundvand, og de er lette at tygge eller kan også bare ligge og opløse sig stille og roligt.
Generelt har børn og voksne brug for de samme næringsstoffer for at opretholde en sund krop i fysisk og mental balance. Der hvor der primært er forskel, er i mængden er de forskellige næringsstoffer. Derfor er der forskel i antal af anbefalet daglig dosis gummies til henholdsvis børn og voksne. Det betyder, at hele familien kan spise den samme ZIPIE variant. Der kan dog være faser i livet, hvor der kan opstå behov for et øget mængde af enkelte vitaminer og mineraler. Er du i tvivl om, hvad du har behov for, anbefaler vi altid, at du tager en sundhedsfaglig person med på råd.
Nej. ZIPIE gummies består af et mix af forskellige naturlige kostfibre, heraf størstedelen fra inulin fra cikorierod. Den gode smag kommer fra kostfibrene samt den naturlige frugtsmag. Vi ville gerne vise, at kosttilskud i form af gummies ikke behøver at bestå af en grundbase af sukker, sukkeralkoholer eller kunstige sødestoffer, men kan smage fremragende helt uden.
ZIPIE indeholder ingen kunstige sødemidler, og kun naturlige smags- og farvestoffer. De er gluten-, GMO- og allergen-fri.
Ja, ZIPIE varianterne er designet, så du sagtens kan spise dem samtidigt.
Vi har omhyggeligt valgt en kombination af fibre, der erstatter sukker, og bidrager til dit daglige fiberindtag. Vi får generelt for meget sukker, men for få fibre gennem kosten! De officielle anbefalinger i Danmark for kostfibre er min. 25-35 g., men i snit får vi kun ca. 22 gr. 2 stk. ZIPIE gummies bidrager således med ca. 15% af den anbefalede daglig mængde af kostfibre.
Ja, ZIPIE er et dansk brand, som er udviklet i Danmark, men produceret uden for Danmark i samarbejde med kvalitetsleverandører inden for pharma og emballage.
Vi elsker de produkter vi laver, og det tror vi også at du vil! Derfor tilbyder vi at, du kan få dine penge retur, hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med ZIPIE. Læs mere om dette i vores handelsbetingelser.
Ja, naturligvis. Send os en mail, hvor du skriver hvilken variant du ønsker at smage, og vi sender en prøvepakke med posten.
Eller gå ned i din lokale helsekostbutik eller apotek og spørg efter en smagsprøve.
ZIPIE indeholder 3,5 kal. pr. gummy. Fødevareindustrien bruger ofte sukkeralkoholer i stedet for almindelig sukker til at reducere antallet af kulhydrater. Men omkostningerne ved dette valg kan være høje for vores kroppe, da sukkeralkoholer ikke er så venlige over for vores maver, og det derfor kan give gener for nogen.
Hos ZIPIE har vi valgt at anvende emballage fra fornybar ressourcer. Det er samtidigt for at give kontrollen og valget til den enkelte forbruger om at kunne sikre, at emballage kan ende det rigtige sted, i et lukket system – enten hos sig selv eller hos kommunen, hvor den’s ressource udnyttes fuldt ud – og bliver til nyttig gødning.
Komposterbar betyder, at et materiale understøtter en komposteringsproces. Den europæiske standard EN 13432 definerer de egenskaber, et færdigt produkt skal opfylde for at blive genbrugt ved organisk genvinding. Komposterbart betyder, at et materiale (A) er biologisk nedbrydeligt under komposteringsforhold, (B) opløses fuldstændigt i en komposteringscyklus, (C) ikke har nogen giftige virkninger og ikke frigiver tungmetaller over en bestemt værdi i komposten samt (D) ikke har negativ virkning på selve komposteringsprocessen.
Emballagen er lavet af en blanding af forskellige komposterbare polymerer. Den plantebaserede kilde til nogle af disse polymerer er træmasse og majs.
Hvis et materiale er komposterbart, betragtes det automatisk som biologisk nedbrydeligt og kan genvindes i en komposteringsproces. En biologisk nedbrydeligt materiale nedbrydes under påvirkning af mikroorganismer, men kan efterlade rester efter én komposteringscyklus, og der er ingen garanti mod giftige rester. Derfor kan et biologisk nedbrydeligt materiale ikke automatisk anses for at være komposterbart, før dets komposterbarhed er bevist i henhold til eksisterende standarder (EN 13432).
Kun materialer, der er komposterbare, er i stand til sikkert at komme ind i komposteringsfaciliteter. Alle ZIPIE’s emballager er certificeret 100% komposterbare. Det gælder også for folien i vores prøvepakninger.
Når en emballage er mærket som ”industriel” kompostering, refererer det til at materialet komposterer ved industrielle komposteringsfaciliteter, som er temperaturer mellem 55 til 60° C (EN13432). Ved disse betingelser tager det ca. 24 uger for materialet at kompostere.
Når emballagen derimod refererer til ”hjemme” kompostering, refererer det til at materialet kan gå i enhver almindelig havekompost hjemme hos en selv. Temperaturen i en havekompost er betydeligt lavere og mindre konstant end i et industrielt komposteringsmiljø. Derfor er kompostering i haven normalt en vanskeligere, langsommere proces. Typisk vil det tager ca. dobbelt så lang tid før materialet er helt komposteret og dermed omdannet til gødning. Hvor lang tid det tager for materialet at kompostere, afhænger således at metoden og betingelserne, hvorved komposteringen finder sted.
ZIPIE’s pose og etiket er industriel komposterbar, hvorimod ”forklædet” er lavet af karton, som er hjemme komposterbar. Begge dele kan kommes i sin hjemmekompost, dog tager det lidt længere tid for posen og etiket at omdannes til gødning.
Der er forskel på, hvorledes affald håndteres i de forskellige kommuner landet over, så tjek de lokale forhold i den kommune, du bor i.
Vores allerstørste fokus bør først og fremmest være på reduktion og genbrug af plastik, frem for oprydning og sortering af plastikprodukter. I takt med at der er kommet så meget fokus på plastik i naturen, har rigtig mange af os et ønske om at kunne bidrage til at mindske forbruget af plastik, og er begyndt at kigge efter alternativer.
Men samtidig vil vi også have produkter, der kan holde i lang tid og er funktionelle.Men intet affald skal som udgangspunkt ende i naturen, men skal indsamles og behandles. Så rent hypotetisk er løsningen ikke at kunne erstatte ALT konventionelt plastisk med komposterbart plastik. Vi bør i langt højere grad kunne genanvende plastik, så vi får klimagevinst ved ikke at skulle producere nyt